Adresgegevens

Mail2000

Bonte Kraaiweg 20
1521 RD
Wormerveer
Telefoonnummer
075 614 10 80
E-mail
info@mail2000.nl

Mail 2000 is nu 10 jaar actief op de Mailmarkt. Voorzichtig begonnen om met de opgedane kennis, in diverse mailing- bedrijven, te groeien naar de ideale situatie. Voor onze klanten wel te verstaan. Want, als je exact weet, wat je klanten willen, pas dan heb je recht van spreken, dat je je vak verstaat. Dat laatste doet Mail 2000 zeker. Al onze klanten zijn tevreden klanten en dat willen we graag zo houden.

Mail 2000 is een bedrijf, wat zich heeft gespecialiseerd in kleinschalige tot middelgrote mailings. Daar zijn we goed in en daar willen we ons verder in bekwamen. De benadering en het contact met de klant is van een gehalte wat U niet veel tegen komt in deze tijd. Elke klant heeft zijn eigen manier van communiceren en soms wordt door de onwetendheid, van de zijde van de klant, niet helemaal verteld wat wij moeten weten. Door geleerd te hebben uit het verleden kunnen wij stellen dat door onze opstelling, wij meestal doorzien wat er eventueel, aan bijvoorbeeld, een instructie ontbreekt en zodoende een ramp voorkomen. Want een ramp is het als een mailing incompleet, met de verkeerde inhoud of te laat ter post gaat.

Als bovenstaande U aanspreekt en U wilt uw mailing 100% goed ter post hebben dan durven wij U uit te dagen om het een keer met Mail 2000 te proberen. Niet voor niets is Mail 2000 een basis van vertrouwen en kwaliteit. Daarbij zijn onze tarieven niet onaantrekkelijk en de voordelen van een samenwerking met Mail 2000 worden snel duidelijk.